Wil je lid worden van Gibalaux? Dat kan! Gibalaux is er voor alle studenten, docenten en bijvakkers Frans aan de Universiteit Leiden. Ook zijn wij er voor iedere student aan onze universiteit met interesse voor de Franse taal en cultuur. Lidmaatschap levert je heel veel voordeel op: je krijgt een fikse korting op studieboeken die je bij onze boekverkoop aan het begin van het jaar bestelt en je kunt aan onze activiteiten deelnemen. Is een activiteit niet gratis, dan betaal je hooguit een kleine bijdrage. Ook kun je met ons mee op onze jaarlijkse studiereis voor een gereduceerd tarief! Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar ons ledenblad en profiteer je het hele jaar door van korting op buitenlandse titels.

Aangezien een lidmaatschap van Gibalaux slechts €20,- per jaar kost, is er geen reden om niet lid van onze vereniging te worden!

Om lid te worden dien je een e-mail te sturen naar info@gibalaux.nl. Dan krijg je van ons een antwoord met daarin de specificaties rondom de verwerking van je gegevens en de contributie.