De commissie van dit jaar

ReisCommissie

Elk jaar organiseert Gibalaux een reis naar een Franse bestemming. Deze altijd onvergetelijk reis wordt georganiseerd door een losse commissie, de ReisCie. De reiscommissie bestaat uit enthousiaste, actieve leden van Gibalaux die zich graag willen inzetten voor de vereniging en deze mooie taak op zich willen nemen. De grote reis ging traditioneel altijd naar Parijs, maar de laatste jaren verbreden we onze horizon echter steeds meer en zijn we afgereisd naar het zonnige Nice in 2020 en het beeldschone Lyon in 2018.  Dit jaar zullen wij ook weer onze horizon verbreden en gaan wij o.a. naar Luxemburg en Marokko!

Voorzitter: Sam van Huet

Secretaris: Mick Lorinc

Penningmeester: Frederiek Beaufort

Assessor: Noah Oosterman

Commissie Publiciteit

Een aantal keer in het jaar wordt de GibaLettre uitgebracht, ons verenigingsblad met veel trouwe fans, en één keer in het jaar verschijnt er een jaarboek, de almanak. De stille kracht achter deze edities is de Commissie Publiciteit, drie creatieve en enthousiaste leden met liefde voor journalistiek en media. In de lettres blikken we terug op activiteiten en reizen, komen docenten aan het woord en passeren de leukste uitspraken de revue. De lettres en almanak zijn een zeer geliefd onderdeel bij de leden en dat maakt het maken ervan nóg leuker!

De commissie van dit jaar

Voorzitter: Steven Hoogwout

Secretaris: Amélie Ruit

Assessor: Naomi Canlas

Commissie Carrièredag

Dit jaar is er geen commissie voor de Carrièredag. Deze activiteit zal voor jullie verzorgd worden door de leden van het bestuur.