ReisCommissie

Elk jaar organiseert Gibalaux een reis naar een Franse bestemming. Deze altijd onvergetelijk reis wordt georganiseerd door een losse commissie, de ReisCie. De reiscommissie bestaat uit enthousiaste, actieve leden van Gibalaux die zich graag willen inzetten voor de vereniging en deze mooie taak op zich willen nemen. De grote reis ging traditioneel altijd naar Parijs, maar de laatste jaren verbreden we onze horizon echter steeds meer en zijn we afgereisd naar het zonnige Nice in 2020 en het beeldschone Lyon in 2018. De grote reis is voor velen het hoogtepunt van het jaar; een mogelijkheid om een mooie bestemming te ontdekken in het gezelschap van gelijkgestemden. Hieronder zie je de commissies van de afgelopen jaren, maak jij onderdeel uit van de volgende?

De commissie van dit jaar

Voorzitter: Roos Le Fèvre

Vice-voorzitter: Myrthe Galle

Secretaris: Anne Roos Former

Penningmeester: Marieke Vlek

Commissie Publiciteit

Vijf keer in het jaar wordt de GibaLettre uitgebracht, ons verenigingsblad met veel trouwe fans, en één keer in het jaar verschijnt er een jaarboek, de almanak. De stille kracht achter deze edities is de Commissie Publiciteit, vier creatieve en enthousiaste leden met liefde voor journalistiek en media. In de lettres blikken we terug op activiteiten en reizen, komen docenten aan het woord en passeren de leukste uitspraken de revue. De lettres en almanak zijn een zeer geliefd onderdeel bij de leden en dat maakt het maken ervan nóg leuker!

De commissie van dit jaar

Voorzitter: Marcel Beentjes

Secretaris: Sanne Bakelaar

Assessor Content: Vera Tukker

Assessor Design: Florian van Hout

CarrièredagCommissie

Ieder jaar organiseren wij een Carrièredag: een dag in het teken van de toekomst. Waar kan je allemaal terecht met een studie Franse taal en cultuur, aan welke sectoren en banen kan je denken en hoe zit het met stages? De Carrièredag Commissie organiseert jaarlijks deze dag waarop sprekers uit verschillende sectoren en branches komen vertellen over de mogelijkheden en zijn er alumnileden van de vereniging die vertellen waar zij terecht zijn gekomen met hun studie Frans.

De commissie van dit jaar

Voorzitter: Jeroen van der Heide

Secretaris: Semmy Claassen

Penningmeester: Floor Peeters

Assessor Extern: Annabel de Wit