Nu wil je natuurlijk lid worden van Gibalaux! En we geven je geen ongelijk. Gibalaux is de gezelligste plek in Leiden voor iedereen met een interesse in de Franse taal en/of cultuur. Dat zijn dus studenten en docenten Frans, maar ook vaak mensen die geen Frans (meer) studeren. Zij zijn dus ook van harte welkom!

Naast alle gezelligheid en leuke activiteiten heeft een lidmaatschap bij Gibalaux nog een groot voordeel: fikse korting op je studieboeken. Je krijgt na aanmelding van ons een speciale code waarmee je boeken met korting bij Athenaeum Boekhandel kunt bestellen. Verder bevat dit lidmaatschap alle edities van onze enige echte GibaLettre, de nieuwbrief voor en door leden.

Dit alles krijg je voor een contributie van slechts €20,- per collegejaar. Aan de meeste van onze activiteiten kun je gratis deelnemen, voor sommigen vragen we hooguit een kleine vergoeding. Ook geldt er voor de jaarlijkse Grote Reis naar een Franse bestemming een eigen bijdrage. Onthoud dat deelname aan alle activiteiten volledig vrijwillig is!

Je kunt lid worden door een mail te sturen naar info@gibalaux.nl. Daarna zal je van ons een mail krijgen met het lidmaatschapsformulier en de informatie voor het overmaken van de contributie via de Gi’boutique. Je kunt ook het formulier op onze Contactpagina invullen.

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar dit filmpje!