Nu wil je natuurlijk lid worden van Gibalaux! En we geven je geen ongelijk. Gibalaux is de gezelligste plek in Leiden voor iedereen met een interesse in de Franse taal en/of cultuur. Dat zijn dus studenten en docenten Frans, maar ook vaak mensen die geen Frans (meer) studeren. Zij zijn dus ook van harte welkom!

Naast alle gezelligheid en leuke activiteiten heeft een lidmaatschap bij Gibalaux nog een groot voordeel: fikse korting op je studieboeken. Je krijgt na aanmelding van ons een speciale code waarmee je boeken met korting bij Index Books kunt bestellen. Verder bevat dit lidmaatschap alle edities van onze enige echte GibaLettre, de nieuwbrief voor en door leden.

Dit alles krijg je voor een contributie van slechts €20,- per collegejaar. Aan de meeste van onze activiteiten kun je gratis deelnemen, voor sommigen vragen we hooguit een kleine vergoeding. Ook geldt er voor de jaarlijkse Grote Reis naar een Franse bestemming een eigen bijdrage. Onthoud dat deelname aan alle activiteiten volledig vrijwillig is!

Je kunt lid worden door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Na het invullen wordt door de secretaris van onze vereniging een account aangemaakt op de website. Zodra dat is gedaan, ga je vervolgens naar de Giboutique om je contributie te regelen. Ook zal je van ons een mail ontvangen met je persoonlijke code om studieboeken met korting te bestellen.

Nog niet overtuigd om lid te worden? Kijk dan eens naar dit filmpje!

 

Lid worden? Dat doe je hier!

Wegens een storing is het formulier niet bruikbaar. In plaats daarvan kun je lid worden door een mailtje te sturen naar: secretaris@gibalaux.nl

Vermeld in de e-mail het volgende:

  • Naam + Achternaam
  • Adres
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Allergieën/dieetwensen